Bouwplannen die staan als een huis

U hebt een bouwtekening en wilt beginnen met bouwen. Maar hoe begint u? Hoe zit het met uw planning en uw inkoop? Heeft u al nagedacht over duurzame keuzes en welke materialen daarbij passen? Als nuchtere bouwprofessional kijk ik met u mee en geef advies. Dat scheelt tijd en geld.

Erik Dekker van Bouwinspectie Twente maakt van uw plannen een werkbaar project. Voor alle betrokken partijen. Bel Erik vandaag.

Efficiënt plannen is tijdwinst

U wilt uw plannen zo snel mogelijk uitvoeren. Maar bouwen kost tijd. Zit uw planning logisch in elkaar en geeft u de mensen die u inhuurt voldoende gelegenheid om hun werk goed te doen? Samen met u houdt Bouwinspectie Twente uw projectplanning tegen het licht. Voordat de dakpannen erop kunnen moet er eerst een dak zijn. Dat klinkt als een open deur, maar er zijn meer van dat soort logische verbanden. Volgen uw bouwfasen logisch op elkaar?

Betaal niet meer dan nodig

Bouwen is duur zat. Onverwachtse kosten zijn dus nooit welkom. Die kunt u voorkomen door vooraf goed over uw project na te denken en materialen slim in te kopen. Bouwinspectie Twente bekijkt uw project en adviseert waar voor u de winst zit, zodat u verrassingen achteraf voorkomt.

Duurzaam verduurzamen

Hoe u effectief verduurzaamt, verschilt per pand. Het dakoppervlak, de inhoud van uw ruimtes, het uiteindelijke doel van uw pand. En de mogelijkheden moeten binnen uw budget passen.