Bouwinspecties: keurig voor mekaar

Koop geen kat in de zak, laat Bouwinspectie Twente eerst kijken. Doordat ik letterlijk met een timmermansoog uw pand doorloop, vallen mij in een oogopslag zaken op die aandacht vereisen en die u kunt aankaarten bij de pandbeheerder. Als gecertificeerd keurder stel ik een vakkundig en grondig inspectierapport voor u op. Daarmee maakt u verschil aan de onderhandelingstafel. Vraag vandaag uw inspectie aan.

Plan inspectie


Objectieve en deskundige inspectierapporten

Bouwinspectie Twente verzorgt grondige visuele inspecties. Aan de hand van een strenge eisenlijst keur ik uw pand van de nok tot de fundering. Ik bekijk hoe uw pand erbij staat, hoe het in elkaar steekt, waar eventuele gebreken zitten, wat nog goed is en waar u over een aantal jaar onderhoud kunt verwachten. Dit helpt u om in te schatten welk prijskaartje aan eventueel onderhoud hangt en of het überhaupt de investering waard is.

Focus op kwaliteit

Concreet let ik onder meer op zaken als

  • Constructie
  • Asbest
  • Installaties en sanitair
  • Lekkages
  • Metsel- en voegwerk

Als u wilt kan ik ook advies geven voor renovatie of herstel. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in verduurzaming. Bijvoorbeeld op het gebied van isolatie is nog veel winst te behalen, zeker bij oudere panden. In een vrijblijvend gesprek neem ik het graag met u door.

Zeker van uw zaak: Bouwinspectie Twente

Met een grondig rapport van Bouwinspectie Twente kunt u een eerlijker onderhandelingstraject in. U weet hoe uw beoogde pand ervoor staat en wat het kost om het te laten herstellen. Neem contact op om uw inspectie te plannen.

Contact