Duurzaam energieadvies: zo zit u er warmpjes bij

U wilt verduurzamen, maar waar begint u? Energie besparen kan op veel verschillende manieren. Zonnepanelen, warmtepompen, en nul-op-de-meter zijn veelgehoorde termen van dit moment, maar eenvoudige isolatie en beglazing kunnen al veel doen. Het hangt maar net van uw huidige omstandigheden en budget af wat er mogelijk is. Met onafhankelijk energieadvies van Bouwinspectie Twente betaalt u geen cent te veel. Plan uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Plan afspraak


Energieadvies: isoleren = besparen

Hoewel de meeste nieuwbouwwoningen al aan de nieuwste eisen op energiegebied voldoen, is er in veel oudere huizen nog wel het een en ander aan winst te behalen. Bouwinspectie Twente komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken en er een adviesrapport op maat voor op te stellen. Uiteraard hou ik uw budget in de gaten. Concreet bekijk ik zaken als uw installaties, uw isolatie, verlichting en uw ramen.

Subsidie voor uw energie

Bent u een vertegenwoordiger van een Vereniging van Eigenaren (VVE), woonvereniging of wooncoöperatie en wilt u verduurzamen, dan maakt u kans op een subsidie. Onze regering heeft zich als doel gesteld om de energie-uitstoot in Nederland terug te dringen. Daarom helpen ze u graag om verduurzaming van uw portefeuille aantrekkelijk en betaalbaar te maken. Bouwinspectie Twente kijkt graag met u mee of u in aanmerking komt.

Bouwinspectie Twente, duurzaam energieadvies

Verduurzamen binnen uw budget? Bouwinspectie Twente komt graag uw situatie bekijken en biedt u nuchter en gedegen advies. Neem vandaag contact op om uw inspectie te plannen.